_MG_1633.png
 
 
 
 
 
 

PO 28/4
Krémová česnečka Zeleninové curry s rýží basmati Kuřecí curry rýže basmati

ÚT 29/4
Chřestový krém
Gnocchi s pestem a parmazánem
Krůtí prsa na paprice, bramborové noky

ST 30/4
Kulajda
Květákové placky s čedarem, salát, tzatziki
Kuřecí medailonky caprese, brambory s máslem

ČT 1/5
ZAVŘENO

PÁ 2/5
Zeleninový vývar
Palačinka se špenátem, salát
Provensálský krůtí špíz, brambory s máslem a pažitkou

Velký salát:
s tuňákem 230,-
s kuřecími prsíčky 240,-
s grilovaným sýrem 230,-
s kozím sýrem 230,-

Krůtí steak s pestem z medvědího česneku, pečené brambory 230,-

Krůtí medailonky s brusinkami bylinkami, pečené brambory 240,-

Polévka dle denní nabídky 75,-/105,- Polévka v menu s hlavním jídlem 50,-/80,-

HLAVNÍ JÍDLO DLE DENNÍ NABÍDKY 190,- / 210,-

Menu box 10,-


MON 28/4
Creamy garlic soup Vegetable curry, basmati rice Chicken curry, basmati rice

TUE 29/4
Asparagus cream soup
Gnocchi with pesto and parmesan cheese
Turkey on paprika sauce, potatoe gnocchi

WED 30/4
Czech soup "Kulajda" with dill, potatoes, egg and cream
Cauliflower pancakes with cheddar, salad, tzatziki
Chicken caprese medallions, buttered potatoes

THU 1/5
CLOSED

FRI 2/5
Vegetable soup
Pancake with spinach, salad
Turkey skewer with provencal herbs, potatoes with butter and chive

 Mix salad:
with tuna 230,-
with marinated chicken breast 240,-
with grilled halloumi cheese and cranberries 230,-
with goat cheese 230,-

Chicken steak with wild garlic pesto, baked potatoes 230,-

Turkey medallions with cranberries, baked potatoes 240,-

Soup according to daily offer 75,-/105,-

Soup in menu with main dish 50,-/80,-

MAIN DISH ACCORDING TO DAILY OFFER 190,- / 210,-

Menu box 10,-

 
 

.

4x7_bistro19-det2.jpg
 
 

KUCHAŘKA 4x7

 
 

7 receptů na polévky
7 receptů na jídla bez masa
7 receptů na jídla s masem
7 receptů na sladké

IMG_0478.jpg

DESIGN

RUDOLF NETÍK

 
 
_MG_1590.jpg
 
 

MÍSTO

Místo setkávání s kvalitním jídlem, designem, uměním a s lidmi, kteří jej vytvářejí.  

 
 
 
 
_MG_1623.jpg
 

GALERIE

Galerie No.19 ve spolupráci s DSC gallery a kurátorem Edmundem Čučkou přináší do prostoru bistra to nejlepší z současného výtvarného umění. V přibližně čtvrtletním rytmu se tu vystřídaly výstavy Petra Písaříka, Matěje Hájka, Jakuba Špaňhela nebo Vladimíra Skrepla.