PO 27/10
ZAVŘENO
ÚT 28/10
ZAVŘENO
ST 29/10
Čočková s kimčchi
Pečená zelenina, brambory, dip
Kuřecí prsa v houbové omáčce, rýže basmati
ČT 30/10
Kulajda s vejcem
Květákovo kapustové burgery, brambory s máslem, tzatziky
Krůtí kuličky s čedarem, brambory s máslem, tzatziky
PÁ 31/10
Minestrone
Zapečená palačinka se špenátem sýrem, salát
Kuřecí medailonky s limetkou a smetanou, opečené brambory
Stálá nabídka:
Velký salát:
s tuňákem 235,-
s kuřecími prsíčky 250,-
s grilovaným sýrem 235,-
s kozím sýrem 235,-
Kuřecí steak s citronem a tymiánem, brambory s máslem 250,-
Krůtí medailonky s provensálským kořením, brambory s máslem 250,-
Burger z hovězího masa z pastvin, farmářská slanina, uzená majonéza, opečené brambory 250,-
Polévka dle denní nabídky 75,-/105,- Polévka v menu s hlavním jídlem 50,-/80,-
HLAVNÍ JÍDLO DLE DENNÍ NABÍDKY 190,- / 220,-
Menu box 10,-
MON 27/10
CLOSED
TUE 28/10
CLOSED
WED 29/10
Lentil soup with Kimchi
Baked autumn vegetable, potatoes, dip
Chicken breast in mushroom sauce, basmati rice
THU 30/10
Czech soup Kulajda with dill, potatoes, egg and cream
Cauliflower burgers, buttered potatoes, tzatziki
Turkey meatballs with cheddar, buttered potatoes, tzatziki
FRI 31/10
Minestrone
Gratinated pancake with spinach and cheese, salad
Chicken medallions with lime and cream, baked potatoes
Permanent offer:
Mix salad:
with tuna 235,-
with marinated chicken breast 250,-
with grilled halloumi cheese and cranberries 235,-
with goat cheese 235,-
Chicken steak with lemon and thyme, buttered potatoes 250,-
Herbes de Provence turkey medallions, buttered potatoes 250,-
Pasture-raised beef burger, farm bacon, smoked mayonnaise, roasted potatoes 250,-
Soup according to daily offer 75,-/105,-
Soup in menu with main dish 50,-/80,-
MAIN DISH ACCORDING TO DAILY OFFER 190,- / 220,-
Menu box 10,-
.
KUCHAŘKA 4x7
7 receptů na polévky
7 receptů na jídla bez masa
7 receptů na jídla s masem
7 receptů na sladké
DESIGN
RUDOLF NETÍK
MÍSTO
Místo setkávání s kvalitním jídlem, designem, uměním a s lidmi, kteří jej vytvářejí.
GALERIE
Galerie No.19 ve spolupráci s DSC gallery a kurátorem Edmundem Čučkou přináší do prostoru bistra to nejlepší z současného výtvarného umění. V přibližně čtvrtletním rytmu se tu vystřídaly výstavy Petra Písaříka, Matěje Hájka, Jakuba Špaňhela nebo Vladimíra Skrepla.
