_MG_1633.png
 
 
 
 
 

Menu 13.5.-17.5.

 

 

Pondělí
Krém z červené čočky
Vařený chřest s máslem a opečenou strouhankou, brambory
Kuřecí prsa s limetkou, smetanou a parmezánem, rýže

Úterý
Chřestová
Tortilla s pečenou zeleninou a salátem
Krůtí ragú s bramborovým pyré

Středa
Kulajda s vejcem
Salát z cizrny, quinoy a pečené dýně s balkánským sýrem
Pirohy plněné masem s houbovou omáčkou

Čtvrtek
Zelňačka s klobásou
Gnocchi s pestem a parmezánem
Lasagne bolognese

Pátek
Šťovíková
Spaghetti s rajčaty, cuketou a parmezánem
Trhané vepřové maso se salátem coleslaw, lokše

Monday
Cream of red lentil soup
Cooked asparagus with butter and baked breadcrumbs, potatoes
Lime chicken breasts with cream and parmesan cheese, rice

Tuesday
Asparagus soup
Tortilla with roasted vegetable and salad
Turkey ragout, potato mash

Wednesday
Traditional Czech soup “Kulajda” with dill, potatoes and eggs
Chickpeas, quinoa and roasted pumpkin salad, balkan cheese
Pierogi dumplings stuffed with meat, mushroom sauce

Thursday
Cabbage soup with sausage
Gnocchi with pesto and parmesan cheese
Lasagne bolognese

Friday
Sorrel soup
Spaghetti with tomatoes, zucchini and parmesan cheese
Pulled pork with coleslaw salad, bread pancakes

 

Polévka 45,-/65,- | Hl. Jídlo I. 125,- / II. 140,-
Menu: polévka+jídlo I. 150,- / II. 165,- + koláč/limo v menu 20,-

Soup 45,-/65,- | Main course I. 125,- / II. 140,-
Menu: soup+main course I. 150,- / II. 165,- + cake/lemonade in menu 20,-

 

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

4x7_bistro19-det2.jpg
 
 

KUCHAŘKA 4x7

 
 

7 receptů na polévky
7 receptů na jídla bez masa
7 receptů na jídla s masem
7 receptů na sladké

_MG_1590.jpg
 
 

MÍSTO

Místo setkávání s kvalitním jídlem, designem, uměním a s lidmi, kteří jej vytvářejí.  

 
 
_MG_1623.jpg
 

GALERIE

Galerie No.19 ve spolupráci s DSC gallery a kurátorem Edmundem Čučkou přináší do prostoru bistra to nejlepší z současného výtvarného umění. V přibližně čtvrtletním rytmu se tu vystřídaly výstavy Petra Písaříka, Matěje Hájka, Jakuba Špaňhela nebo Vladimíra Skrepla.